پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی خبر داد؛

۷ تذکر و تشکیل یک پرونده تخلف انتخاباتی در خراسان شمالی

۷ تذکر و تشکیل یک پرونده تخلف انتخاباتی در خراسان شمالی

بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از تشکیل یک فقره پرونده قضائی تخلفات انتخاباتی در مانه و سملقان و ارائه ۷ مورد تذکر به کاندیداهای شوراهای اسلامی استان خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در خصوص رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی شعب ویژه‌ای در دادسراها و دادگاه‌ها ایجاد شده، در خصوص پرونده تخلفات انتخاباتی تشکیل شده در شهرستان مانه و سملقان، اظهار کرد: این پرونده تحت عنوان تبلیغات زودهنگام شوراهای اسلامی تشکیل شده و مراتب در شعبه ویژه دادسرای عمومی و انقلاب مانه و سملقان، در حال رسیدگی است.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی به ۴۸ فقره گزارش واصله به دبیرخانه ستاد استانی پیشگیری و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی نیز اشاره داشت و بیان کرد: تبلیغات زود هنگام در فضای مجازی، سو استفاده از امکانات دولتی، تشویش اذهان عمومی، استفاده از سمت مجعول جهت تبلیغات انتخاباتی، عدم رعایت ماده ۳۹ قانون انتخابات ریاست‌جمهوری و اظهارات خلاف واقع، از موارد جرایم و تخلفات انتخاباتی است که توسط مراجع مختلف اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی به دبیرخانه ستاد گزارش شده که در این میان تبلیغات زودهنگام با ۴۲ فقره بیشترین مصادیق گزارش‌های واصله را به خود اختصاص داده است.

وی در انتها گفت: به چهار نفر از کاندیداهای شورای اسلامی و سه نفر از عوامل اجرایی مرتبط با انتخابات در کمیته رصد و هشدار که ذیل ستاد استانی پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی تشکیل شده، تذکرات لازم داده شد.

کد خبر 5221415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha