۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰

قرارگاه عملیاتی غرب ارتش به پهپاد رزمی «مهاجر ۶» تجهیز شد

قرارگاه عملیاتی غرب ارتش به پهپاد رزمی «مهاجر ۶» تجهیز شد

فرمانده یگان پهپادی ارتش در غرب کشور گفت: پهپاد مهاجر ۶ با هدف تأمین امنیت در مرزهای غرب کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ارتش، قرارگاه عملیاتی غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران به پهپادهای رزمی مهاجر ۶ تجهیز شد. این پهپادها صبح امروز (جمعه) پس از طی مسافت ۴۸۰ کیلومتری در یک پرواز موفقیت‌آمیز به یگان پهپادی ارتش در غرب کشور تحویل داده شد.

سرهنگ مرزبانپور فرمانده یگان پهپادی ارتش در غرب کشور با اشاره به قابلیت چندمنظوره این پهپاد در عملیات‌های رزمی، شناسایی، مراقبتی و جنگ‌های الکترونیک گفت: پهپاد مهاجر ۶ با هدف تأمین امنیت در مرزهای غرب کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی همچنین از قابلیت پرواز این پهپاد در تمام ساعات شبانه‌روز و در هر نوع شرایط آب و هوایی خبر داد و اظهار داشت: این پهپاد با برد عملیاتی هزار و ۲۰۰ کیلومتری و سقف پروازی ۱۸ هزار پایی با تلاش متخصصان داخلی ساخته شده ودانش آن کاملاً بومی است.

کد خبر 5222400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha