پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۶

رییس تبلیغات اسلامی شهرستان قزوین:

تبیین گفتمان انقلاب اسلامی اصلی‌ترین هدف قرارگاه تواصی است

تبیین گفتمان انقلاب اسلامی اصلی‌ترین هدف قرارگاه تواصی است

قزوین - رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان قزوین گفت: ستاد تواصی به دنبال گفتمان سازی و حاکم کردن یک جریان گفتمانی همچون گفتمان کارآمدی و برنامه که از سوی مقام معظم رهبری مطرح خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر حجت‌الاسلام فراهانی ظهر پنجشنبه در جلسه با مسئولین شهر محمودآباد که با هدف قرارگاه تواصی در این شهر برگزار شد اظهار کرد: این ستاد با هدف گفتمان سازی امید برای آینده کشور در بین مردم تشکیل می‌شود.

وی افزود: ستاد تواصی به دنبال گفتمان سازی و حاکم کردن یک جریان گفتمانی همچون گفتمان کارآمدی و برنامه که از سوی مقام معظم رهبری مطرح خواهد بود.

رئیس تبلیغات شهرستان قزوین تصریح کرد: این قرارگاه به دنبال ایجاد یک هماهنگی بین مدیران برای تبیین گفتمان اسلام و انقلاب و افزایش مشارکت حداکثری است و هرگز به دنبال حمایت از فرد خاصی نیست.

وی بیان کرد: باید بتوانیم به شبهات پیش آمده در بین نسل جوانان در رابطه با اسلام و انقلاب را پاسخ دهیم و در همین راستا محتوای لازم تهیه شده که در اختیار قرارگاه شهری قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام فراهانی عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف تشکیل این قرارگاه فراهم کردن بستر لازم برای شنیدن مطالبات مردم و انتقال آن به مسئولین و مدیران کشور است.

وی تأکید کرد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت همه دستگاه‌ها و بخش‌ها استفاده کنیم و اصلاً سازمان تبلیغات در این قرارگاه نقش تصدی گری نخواهد داشت بلکه ظرفیت‌های همین شهر برای مدیریت این قرارگاه باید به میدان بیایند

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان قزوین اضافه کرد: باید بتوانیم زنجیره تواصی در این شهر به مانند نخ تسبیح گفتمان انقلاب و رهبری را تبیین کرده و مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی در جامعه را فراهم کنند.

کد خبر 5231590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha