۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴

شهردار منطقه ۱۳ خبر داد؛

احداث مرکز پردیس مهر در بوستان جنگلی سرخه حصار

احداث مرکز پردیس مهر در بوستان جنگلی سرخه حصار

شهردار منطقه ۱۳ گفت: مرکز پردیس مهر به منظور کنترل جمعیت سگ‌ها در بوستان جنگلی سرخه حصاردر حال احداث و راه اندازی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شکری، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به لزوم اجرای برنامه‌های نظارتی برای کنترل جمعیت سگ‌ها گفت: از آنجا که سگ‌ها دارای قابلیت تولید مثل بالا هستند که در صورت اجرا نشدن برنامه‌های کنترلی، به سرعت جمعیت این حیوانات افزایش می‌یابد و مخاطراتی را برای امنیت و سلامت شهروندان به همراه دارد.

وی افزود: پردیس مهر واقع در بوستان جنگلی سرخه حصار به منظور جمع آوری و نگهداری سگ‌های بلاصاحب و نیز افزایش سطح رضایتمندی شهروندان در زمینی به مساحت ۱.۸ هکتار احداث و در مراحل پایانی آماده سازی است.

شهردار منطقه ۱۳ یادآور شد: مرکز جدید نگهداری با مشارکت بیشتر حامیان در زمینه تامین هزینه‌های نگهداشت و تهیه غذا راه‌اندازی خواهد شد.

گفتنی است پروژه مذکور با در نظر گرفتن تمامی استانداردهای لازم در این خصوص در حال آماده سازی و راه اندازی است.

کد خبر 5239219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha