۲ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۹

مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان بویین‌زهرا:

بویین‌زهرا به پایلوت مؤسسات قرآنی استان قزوین تبدیل شده است

بویین‌زهرا به پایلوت مؤسسات قرآنی استان قزوین تبدیل شده است

قزوین - مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان بویین‌زهرا گفت: با توجه به ظرفیت و فضاهای موجود در شهرستان بویین زهرا این منطقه به پایلوت مؤسسات قرآنی در قزوین تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام محمد رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات دینی و تبلیغی صورت گرفته در شهرستان بوئین زهرا اظهار کرد: با توجه به حساس بودن مسئله خانواده و آسیب‌های موجود در این حوزه اقدامات خوبی در مقاطع مختلف ازجمله مدارس و دانشگاه‌ها انجام شد و ما در این زمینه تلاش کردیم تا با اعزام اساتید و مبلغ متخصص در این حوزه به دانشگاه‌ها و مدارس برای تدریس دروس مربوطه گام‌های مؤثری برداریم.

مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان بویین زهرا اذعان کرد: تربیت مربیان حوزه خانواده از شهرستان‌های قزوین، تهران و قم در حوزه روانشناسی خانواده از دیگر فعالیت‌های ما در این حوزه است که سبب می‌شود ما بتوانیم در عرصه خانواده با تعابیر و برنامه‌های بهتری پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه بودجه کافی برای اجرای فعالیت‌ها وجود ندارد و بیشتر برنامه‌ها با استفاده از ظرفیت‌ها و خیرین اجرا می‌شود عنوان کرد: ما در تلاشیم تا علاوه بر خانواده و دانشگاه‌ها درخصوص مؤسسات قرآنی نیز گام برداریم و با شناسایی زیست بوم قرآنی منطقه ضمن ارتباط‌گیری با افراد قرآنی بتوانیم برای خانواده این افراد نیز برنامه‌ریزی کنیم.

این مسئول ابراز کرد: با توجه به ظرفیت و فضاهای موجود در شهرستان بویین زهرا این منطقه به پایلوت مؤسسات قرآنی تبدیل شده و ما امیدواریم بتوانیم اقدامات مؤثری در این حوزه و حوزه خانواده انجام دهیم.

وی گفت: عمده فعالیت ما برای حوزه خانواده از مدارس راهنمایی و دبیرستان بویژه در مقطع دخترانه انجام می‌شود چرا که این افراد مادران آینده و عناصر اصلی خانواده هستند از طرف دیگر افرادی که در حوزه‌های مذهبی و مساجد فعالیت دارند بسیارند اما اکنون نیاز جامعه فعالیت در بخش نوجوانان و جوانان است.

حجت‌الاسلام رضوانی تصریح کرد: رسالت سازمان تبلیغات انجام فعالیت‌های دینی و افزایش اطلاعات دینی است که اگر این فرآیند به خوبی انجام شود جامعه واکسینه می‌شود و مسائلی نظیر شبهات نمی‌تواند در جامعه جای پیدا کند.

وی گفت: کمبود اطلاعات دینی سبب به وجود آمدن شبهات متعدد می‌شود و دراین میان فعالیت و تبلیغات در بین قشر خانواده، مدارس و دانشگاه‌ها می‌تواند بسیاری از این شبهات را پاسخ دهد و هجمه‌های وارد شدهٔ رسانه‌ای را دفع شود.

این مسئول تصریح کرد: راه حل افزایش سطح آگاهی و اطلاعات مردم در حوزه‌های مختلف در شرایط کنونی می‌تواند ذیل فضا مجازی و در قالب رصد این فضا برای رفع شبهات متعدد انجام شود و یا در این راستا محتواهای مناسبی تولید شده و در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی ادامه داد: اما در این میان نباید از تبلیغات و گفتمان‌های دینی به‌صورت چهره به چهره غافل شد.

وی گفت: در راستای تبلیغات چهره به چهره تعدادی از مبلغین و مربیان فرهنگی ما در سطح مدارس حاضر می‌شوند و ضمن بیان اطلاعات به پاسخگویی شبهات نیز می‌پردازند.

وی افزود: در تبلیغات چهره به چهره به‌ویژه در سطح مدارس مسئله گفتار با زبان دانش‌آموزان و برقراری ارتباط با این قشر ازجمله نکات مهمی است که باید لحاظ شود تا بتواند اثرگذاری مطلوب خود را داشته باشد.

وی بیان کرد: فعالیت در مقطع مدارس گام اول ما برای تحقق اهداف فرهنگی و تبلیغاتی است که ما در این میان از همراهی و همکاری مسئول سازمان تبلیغات اسامی استان سپاسگزاریم.

حجت‌الاسلام رضوانی در پایان گفت: در خصوص تبلیغات مسائل دینی مهم‌ترین نکته همراهی و همکاری تمام نهادها متولی است و در این راستا عملکردهای جزیره‌ای نمی‌تواند نتایج مطلوب را محقق کند و لازم است با برگزاری اتاق فکر تصمیمات و وظایف مطرح شود و هر فرد ذیل قرارگیری در یک حلقه و زنجیره بزرگ به فعالیت و وظایف خود طبق برنامه‌ریزی بپردازد.

کد خبر 5242377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha