۲۲ تیر ۱۴۰۰، ۲۳:۴۸

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

کرونا ۶ قربانی دیگر از یزد گرفت

کرونا ۶ قربانی دیگر از یزد گرفت

یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از قربانی شدن شش نفر دیگر در یزد طی شبانه روز گذشته خبر داد.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از هزار و ۳۹۹ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۶۵۹ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

وی با اشاره به شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا افزود: از این تعداد ۶۵ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند و ۵۹۴ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.

نوری شادکام عنوان کرد: در شبانه روز گذشته شش بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در حال حاضر ۷۶۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۲۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.

نوری شادکام از مردم استان یزد خواست: شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کرده و از برگزاری دورهمی های خانوادگی، مراسم سوگواری، عروسی و حضور در اماکن شلوغ جدا خودداری کنند.

کد خبر 5257494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha