پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

امروز شنبه؛

وزیر خارجه چین وارد سوریه شد

وزیر خارجه چین وارد سوریه شد

وزیر خارجه چین امروز شنبه به منظور دیدار با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه وارد «دمشق» پایتخت این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سانا، «وانگ ئی» وزیر خارجه چین امروز شنبه وارد «دمشق» پایتخت سوریه شد. قرار است وی در جریان سفر به سوریه با «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور دیدار کند.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه چین پس از ورود به دمشق مورد استقبال «فیصل المقداد» همتای سوری خود قرار گرفت. برخی منابع اعلام کردند که سفر وانگ ئی به دمشق یک روزه خواهد بود.

این اولین سفر یک مقام رسمی چین به دمشق از زمان آغاز بحران سوریه در مارس سال ۲۰۱۱ است.

از سوی دیگر، این منابع اعلام کردند که وزیر خارجه چین پس از پایان سفرش به سوریه عازم مصر و یا الجزایر خواهد شد. قرار است مقامات سوری و چینی در جریان دیدارهای مشترک خود چند تفاهمنامه اقتصادی را به امضا برسانند. سفر وانگ ئی به دمشق درحالی است که پکن چندی پیش مخالفت خود با صدور قطعنامه‌ای علیه دولت سوریه را اعلام کرد.

کد خبر 5260077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha