۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۹:۳۶

به منظور رفع تنش آبی خوزستان؛

سپاه و بسیج در امر آب‌رسانی سیار کمک می‌کنند

سپاه و بسیج در امر آب‌رسانی سیار کمک می‌کنند

اهواز- استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه بحران تنش آبی به شدت روی استان تأثیر گذاشته است، گفت: به منظور رفع این مشکل، سپاه و بسیج در نوسازی ایستگاه‌های آب‌رسانی و آب‌رسانی سیار کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی سه‌شنبه‌شب در مرحله اول اعزام تانکرهای آب سپاه‌های استانی به مناطق کم آب خوزستان اظهار کرد: در شرایط فعلی بحران تنش آبی به شدت روی آب شرب، آب دام، آب محیط زیست، آب تالاب‌ها و آب کشاورزی استان خوزستان تأثیر گذاشته است.

وی با تأکید بر اینکه مسئولان استانی و ملی برای رفع این معضل برنامه‌ریزی و تلاش زیادی انجام دادند، عنوان کرد: در این راستا سپاه و بسیج نیز صف اول امداد رسانی بودند؛ اکنون که بحران تنش آبی که به وجود آمد، سپاه و بسیج در نوسازی بعضی از ایستگاه‌های آب‌رسانی و آب‌رسانی سیار کمک می‌کنند.

کد مطلب 5262670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha