پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان:

برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مسجد و محله محور است

برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مسجد و محله محور است

زنجان-رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: طی دو سال گذشته، برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیشتر مسجد و محله محور بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی ناصر ظهر دوشنبه در جلسه گرامیداشت چهل و یکمین سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محل دفتر امام جمعه زنجان، به ۱۲ مرداد سالروز تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اشاره کرد و گفت: برای هماهنگی برنامه‌های مذهبی و ملی کشور به دستور امام خمینی (ره) این نهاد تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیشتر مسجد و محله محور در طی دو سال گذشته برگزار شده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه بسیاری از برنامه‌ها به دلیل شیوع بیماری کرونا محدود و یا تعطیل شده است، گفت: کرونا فرصتی شد تا در فضای مجازی برنامه‌های موضوع و محتوا محور مورد توجه بوده و در صورت مساعد بودن شرایط نیز برخی برنامه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

ناصر با بیان اینکه جشن ۲۲ بهمن در سال گذشته و عید غدیر امسال نیز به صورت موتوری و خودرویی با حضور گسترده مردم بدون برگزاری تجمع برگزار شد ابراز داشت: امسال هم برنامه‌ها در فضای مجازی برگزار می‌شود.

وی ابراز داشت: پس از پیروزی انقلاب نهادهای متعددی در تشکیل شد و رویکرد این مجموعه برنامه‌های مسجد محور بود ولی از زمان شیوع ویروس کرونا تلاش شد تا برنامه‌ها در فضای مجازی مدیریت شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه حفظ سلامت مردم اولویت اصلی این مجموعه است، تاکید کرد: مبنای فعالیت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به سمت تبلیغات شهری و نصب بنرهای مرتبط با موضوعات ملی و مذهبی سوق گرفت.

ناصر گفت: کرونا فرصتی فراهم کرد تا تبلیغات محتوا محور در این فضا تبلیغ شود و برخی برنامه‌ها نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد.

وی تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها همکاری خوبی با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی داشتند و همراهی بیشتر دیگر ارگان‌ها را بیشتر داشته باشیم.

کد خبر 5271119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha