پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس:

۵۰ میلیارد ریال اعتباربرای ساماندهی ورودهای شهر دهدشت اختصاص یافت

۵۰ میلیارد ریال اعتباربرای ساماندهی ورودهای شهر دهدشت اختصاص یافت

دهدشت- نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی گفت: برای ساماندهی و زیباسازی ورودی های شهر دهدشت ۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد موحد ظهر دوشنبه در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: اجرای طرح زیباسازی ورودی شهرهای کهگیلویه و ساماندهی مبلمان شهری، یکی از طرح‌های مهمی بوده که تزریق اعتبار برای این طرح‌ها علاوه بر توسعه، رضایتمندی مردم را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اعتبارات مورد نیاز برای چهار طرح عمرانی مهم نیز اختصاص یافت، گفت: در مجموع ۷۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح‌ها اختصاص یافت.

موحد افزود: ۴۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای تداوم اجرای طرح آبرسانی به چهار شهر دهدشت، چرام سوق، لنده و روستاهای در مسیر سد کوثر، ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل جاده‌های چرام، چاسخار به طسوج و سیلم به برفکون و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای سد کوهبرد اختصاص یافت.

کد خبر 5277351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha