پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس خبر داد؛

برگزاری مراسم عاشورای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در البرز

برگزاری مراسم عاشورای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در البرز

ساوجبلاغ- نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس گفت: مراسم عزاداری در شهرستان‌های البرز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خصوص در تاسوعا و عاشورای حسینی در حال برگزاری است.

علی حدادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تسلیت فرارسیدن توسوعا و عاشورای حسینی اظهار کرد: مردم ایران اسلامی و همچنین مردم سیدجمال در شهرستان نظرآباد مراسم سوگواری با شکوه و با اخلاص را برای آقا عبدالله الحسین (ع) برگزار کردند.

وی بیان کرد: حقیقتاً اخلاص مردم فهیم، جوانان، نوجوانان و پیشکسوتان در این مراسم باشکوه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب بر رعایت پروتکل‌ها در فضای باز مشاهده شد.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس تصریح کرد: امروز توفیق حضور در مراسم باشکوه سوگواری سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) نصیبمان شد.

وی خاطرنشان کرد: مراسم عزاداری در نقاط مختلف شهرستان نظرآباد، ساوجبلاغ، چهارباغ و طالقان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خصوص در تاسوعا و عاشورای حسینی در حال برگزاری است.

وی متذکر شد: در ایام حزن و اندوه اهل بیت (ع) مردم ما مانند سال‌های گذشته، عرض ارادت خالصانه خود را نسبت به سرور و سالار شهیدان نشان دادند و اجر تمامی آنان با حضرت ابعبدالله (ع) باشد.

کد خبر 5284255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha