۲۵ خرداد ۱۳۸۲، ۱۲:۴۴

خانه سياه است و سرد سبز در كانون فيلم اصفهان

فيلم هاي كوتاه «خانه سياه است» و «سرد سبز» در برنامه اين هفته كانون فيلم حوزه هنري شهرستان اصفهان به نمايش در مي آيند.

بر اساس اعلام ستاد خبري حوزه هنري،  فيلم «خانه سياه است»  به كارگرداني فروغ فرخزاد و « سرد سبز»  ساخته ناصر صفاريان، سه شنبه بيست و هفتم خرداد ماه در ادامه برنامه هاي نمايش فيلم حوزه هنري اصفهان  بر پرده خواهند رفت.
«خانه سياه است»  فيلمي درباره زندگي و رفتار فردي گروهي از جذاميان ساكن آسايشگاه باغلار تبريز است كه در سالهاي دهه 40 توليد شده است و در آن زمان به عنوان يكي از معدود آثاار سينماي ايران،  توانست جايزه يكي از جشنواره هاي معتبر و
بين المللي  كشور آلمان را، در نخستين حضور جهاني اش از آن خود كند.
« سرد سبز» هم فيلمي درباره آداب و رسوم منطقه اي در شمال كشور است كه در زندگي و كشت و كار خود برخي از آيين ها و آداب و رسوم ريشه دا را به جا مي آورند كه نشات كرفته  از فرهنگ و اعتقادات مذهبي  آنها است. اين فيلم  نيز  تاكنون در چند جشنواره فيلم جهاني حضور داشته است.
نمايش اين دو فيلم ساعت  18  روزسه شنبه در تالار سوره اصفهان  خواهد بود.
  
کد مطلب 5285

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha