پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ شهریور ۱۴۰۰، ۲۱:۲۱

نایب رئیس شورای شهر کرج:

انتخاب شهردار حق‌الناس است

انتخاب شهردار حق‌الناس است

کرج - نایب رئیس شورای اسلامی شهر کرج انتخاب شهردار را به عنوان حق‌الناس عنوان کرد و گفت: اکنون که مهم‌ترین آزمون و چالش پیش روی شورای ششم همین مسئله است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی عصر سه شنبه در نشست بررسی برنامه‌های ۶ نامزد تصدی شهرداری کرج با تقدیر از اصحاب رسانه اظهار داشت: انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر انجام شد و مردم اکنون به عنوان نخستین مطالبه خود انتظار دارند، اعضای شورای ششم از روزهای اولیه آغاز به کار با انتخاب شهردار جدید شروع کنند.

وی با بیان اینکه از نقد منصفانه استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: از مهم‌ترین وظایف شوراها انتخاب شهردار برای مدت چهار سال، بررسی و شناخت کمبودها، نیازها و نارسایی‌ها در حوزه شهر است که می‌توانیم با تصمیم خوب کلان‌شهر کرج را به سرانجام برسانیم.

نایب رئیس شورای اسلامی کرج انتخاب شهردار را به عنوان حق‌الناس عنوان کرد و افزود: اکنون که مهم‌ترین آزمون و چالش پیش روی شورای ششم، انتخاب شهردار است باید تمامی جوانب را در این امر مهم به دقت در نظر بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر در پایان شنیدن اظهارات این نامزدها به بررسی برنامه‌های آنان پرداختند که پس از رأی گیری، امیر یزدی با کسب ۱۰ رأی، مصطفی سعیدی سیرایی با هشت رأی و سید علی اکبر میروکیلی نیز با هفت رأی به ترتیب بیشترین آرا را کسب کردند.

وی متذکر شد: از مجموع ۶ نامزد تصدی شهرداری کرج، سه نامزد آنان با بیشترین آرای اعضای شورای شهر به مرحله دوم راه یافتند.

کد خبر 5288617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha