به گزارش خبرنگار مهر، یکی از اتفاقات مهمی که فصل گذشته در فوتبال ایران رخ داد، صعود تیم فوتبال هوادار تهران به لیگ برتر بود. تیمی که در بخش خصوصی اداره میشد و در بخش مالکیت و مسائل مالی مشکلات فراوانی داشت، اما با مدیریت و هدایت رضا عنایتی سرانجام در پایان ماراتن بزرگ لیگ دسته اول، موفق به اخذ جواز صعود به لیگ برتر شد.
پس از صعود هوادار به لیگ برتر زمزمههایی مبنی بر فروش احتمالی امتیاز این تیم به دلیل عدم تمکن مالی لازم جهت اداره آن در لیگ برتر در محافل فوتبال شنیده شد و حتی از تیمهایی مثل سایپا و مس کرمان به عنوان اصلی ترین مشتریان خرید امتیاز این تیم یاد شد.
با گذشت چند هفته از این اتفاقات، به نظر میرسد رضا عنایتی که یک تنه بار این تیم را تا رسیدن به لیگ برتر بر دوش کشید، با تمهیداتی که اندیشیده مشکل تمکن مالی را حل کرده و این تیم به شکل مستقل در رقابتهای فصل بیست و یکم لیگ برتر حضور خواهد داشت.
گفته میشود ممکن است تنی چند از مدیران سابق باشگاه استقلال هم عنایتی و تیم هوادار را در این فصل همراهی کنند.
نظر شما