به گزارش خبرنگار مهر، عیسی بابایی پیش از ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح پروژه عمرانی مراوه تپه اظهارکرد: دو هزار و ۴۹۰ پروژه عمرانی مختص مددجویان کمیته امداد امروز به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان افزود: از سال ۹۸ ساخت مسکن مددجویان شتاب خوبی گرفته و در سال ۱۴۰۰ هم استمرار دارد.
وی بیان کرد: از ساخت سه هزار واحد مسکن محرومان در استان هزار و ۲۶۰ واحد آن مربوط به مددجویان کمیته امداد بود که امروز ۵۵۰ واحد آن را تحویل می دهیم.
بابایی اضافه کرد: همچنین ۵۰ واحد مسکونی با با همکاری صندوق توسعه ملی در دستور کار بود که امروز افتتاح می شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان با اشاره به فصل سرما گفت: در سال ۹۹، عملیات لوله کشی گاز در ۱۷۷ واحد مسکونی مراوه تپه و ۷۶ واحد در گلیداغ انجام شده است.
وی همچنین از ساخت ۷۹۰ واحد حمام و سرویس بهداشتی در این مناطق خبرداد.
نظر شما