به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل قاسمی اظهار کرد: همچنین از ابتدای سالجاری تا پایان شهریورماه سالجاری ۱۷ فقره پروانه اکتشاف معدن و ۵۷ فقره مجوز برداشت شن و ماسه و خاک رس در استان هرمزگان صادر شده است.
وی با تاکید بر اینکه مزیت های معدنی خدادادی در هرمزگان، قابلیت و فرصت سرمایه گذاری در معادن استان را فراهم ساخته و نیازمند توجه بیش از پیش به این بخش مهم و تأثیرگذار اقتصادی است، ادامه داد: ایجاد و راه اندازی واحدهای فرآوری، توسعه و تکمیل چرخه و زنجیره های بعدی معادن و صنایع پایین دستی، زمینه ایجاد اشتغال پایدار را تحقق می بخشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان، پیش بینی تمهیدهای لازم براساس برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص جذب سرمایه در بخش صنایع معدنی را یکی از مهمترین اولویتهای امسال دانست و خاطرنشان کرد: تنوع محصولات معدنی ویژگی عمده معادن استان بوده و تحقق نهضت کاهش خام فروشی براساس منویات رهبرمعظم انقلاب در سرلوحه برنامه های این سازمان قرار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: ۱۲ فقره گواهی کشف معدن با مساحت حدود ۱۳.۶۹ کیلومتر مربع و ذخیره افزون بر ۶۹ میلیون تن در ۶ ماهه نخست سالجاری در این استان صادر شده است.
وی گفت: توسعه معادن و صنایع معدنی یکی از محوری ترین برنامه های سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها است.
نظر شما