۲۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹

رئیس بنیاد شهید باغملک:

پیکر مطهر شهید زمانی در زادگاهش به خاک سپرده می‌شود

پیکر مطهر شهید زمانی در زادگاهش به خاک سپرده می‌شود

باغملک- رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران باغملک گفت: پس از ۳۹ سال پیکر مطهر شهید زمانی در روستای کلگه به خاک سپرده می‌شود.

اصغر شیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: شهید محمدعلی زمانی متولد روستای کلگه و در سال ۱۳۶۱ در جبهه‌های حق علیه باطل در عملیات والفجر مقدماتی به فیض شهادت نائل آمد.

وی ادامه داد: پس از گذشت ۳۹ سال پیکر مطهر این شهید در تاریخ ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۰ در حالی کشف شد که پاهای شهید با سیم‌های مخابراتی به هم بسته شده بود؛ این شهید از طریق پلاک هویت شناسایی شد.

شیری افزود: ساعت ۱۶ بعد از ظهر چهارشنبه پیکر مطهر این شهید والامقام بعد از گذر از شهرستان هفتکل وارد بخش شهیدپرور میداوود خواهد شد و در جوار شهدای گمنام این بخش مراسم خاصی برگزار می‌شود.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران باغملک اظهار کرد: همچنین ساعت ۱۵ بعد از ظهر پنجشنبه مراسم تشییع پیکر مطهر شهید زمانی از خروجی باغملک به طرف هفتکل برگزار و پیکر این شهید بزرگوار در زادگاهش روستای کلگه به خاک سپرده می‌شود.

کد مطلب 5326494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha