پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵

از میان ۹۰ اثر ارسالی؛

مراسم اختتامیه «نوجوان اربعینی» امروز برگزار می شود

مراسم اختتامیه «نوجوان اربعینی» امروز برگزار می شود

مراسم اختتامیه این رویداد امروز پنجشنبه ششم آبان‌ماه سال جاری در مشهد مقدس به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام نوجوان اربعینی در در ساعت ۲۰ پخش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ایام اربعین حسینی امسال این اداره کل با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی، اقدام به برگزاری اولین فراخوان فرهنگی «نوجوان اربعینی» نموده است.

پس از اجرای این رویداد در ایام اربعین حسینی تا پایان ماه صفر، نوجوانان آثارصوتی و تصویری خود، از قبیل دلنوشته، خاطره، عکس، فیلم، مداحی، سرود و نغمات عاشورایی را به دبیرخانه ارسال نمودند.

مراسم اختتامیه این رویداد در روز پنجشنبه ششم آبان‌ماه سال جاری در مشهد مقدس از کنار بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام نوجوان اربعینی در ساعت ۲۰ پخش خواهد شد.

در این مراسم از میان ۹۰ اثر ارسالی، به ۸ اثر برتر کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و به ۴۰ نفر از شرکت کنندگان، نگین انگشتری از سنگ مضجع نورانی حرم مطهر امام حسین (علیه السلام) اهدا خواهد شد.

همچنین در زمان پخش زنده مراسم اختتامیه به تعداد ۵ نفر از افراد حاضر در این برنامه به صورت قرعه کشی هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.

مراسم اختتامیه «نوجوان اربعینی» امروز برگزار می شود

کد خبر 5337928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha