پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

هرگونه علائم سرماخوردگی می تواند نشانه ای از بیماری کرونا باشد

هرگونه علائم سرماخوردگی می تواند نشانه ای از بیماری کرونا باشد

اردبیل-رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: مردم به محض بروز هرگونه علامتی شبیه به سرماخوردگی سریعاً به پزشک مراجعه کنند چرا که هر کدام از این علائم می تواند نشانه بیماری کرونا باشد.

شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از جان باختن یک بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر خیز آرام کرونا در استان آغاز شده به طوری که ۴۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری بوده که حال عمومی آنان وخیم گزارش شده است.

‎ وی با اشاره به بستری همزمان ۱۸۶ بیمار در بیمارستان‌ها ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۳۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند که با این روند همچنان شاهد آمار افزایش بستری در چند روز اخیر هستیم و ضروری است تا مردم در خانه ماندن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در اولویت قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از بهبودی نسبی و ترخیص ۲۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته در اردبیل خبر داد و گفت: امیدواریم با افزایش آمار بهبود یافتگان در هفته اخیر ظرفیت تخت‌های بیمارستانی نیز افزایش یابد.

حبیب زاده با تشریح وضعیت شیوع کرونا در شهرستان‌های استان اردبیل، تصریح کرد: هم اکنون شهرستان مشگین شهر در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد و خلخال در وضعیت زرد و شهرستانهای نمین، کوثر، سرعین، گرمی، بیله سوار، نیر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه مجموعه شبکه بهداشت و درمان اردستان در موضوع واکسیناسیون مردم بسیار موفق عمل کرده است، گفت: شهروندان فکر می‌کنند زمانی که واکسن کرونا را تزریق کردند دیگر کرونا نمی‌گیرند در صورتی که این تصوری اشتباه است. کسانی که واکسن می‌زنند اما پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند مطمئناً کرونا می‌گیرند اما نسبت به افرادی که واکسن نزدند شدت بیماری آنان کمتر است اما از واگیری آن جلوگیری نمی‌کند.

وی اضافه کرد: بر همین اساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی حتی پس از تزریق واکسیناسیون باید انجام شود و استفاده از ماسک نباید ترک شود.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: مردم به محض بروز هرگونه علامتی نظیر تب، سردرد، بدن درد، سرفه، اسهال، استفراغ، معده درد، گلودرد، عطسه و آبریزش بینی سریعاً به پزشک مراجعه کنند و مسئولیت هر کدام از این علامت‌ها به حساب ویروس کرونا گذاشته شود.

کد خبر 5342772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha