پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۳۵

رساندن خانواده ها به مرحله شناخت نیاز قطعی جامعه امروز است

رساندن خانواده ها به مرحله شناخت نیاز قطعی جامعه امروز است

مشهد - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: رساندن هر خانواده به درجه عالی شناخت و رشد از جمله خواسته های مهم بشریت به خصوص جامعه امروز ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، ابوالفضل خادمیان پیش از ظهر امروز در گردهمایی کارشناس مسئولان انجمن اولیا و مربیان سراسر کشور در سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: امروز به وجود آوردن خانواده دغدغه اساسی جوامع به شمار می رود و اگر بشر به همین منوال حرکت کند در آینده داشتن یک خانواده ایده آل یکی از آرمان ها و آرزوهای انسان به شمار خواهد رفت .

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان گفت: باید این مسئله را جدا از ساختارهای بیرونی در خانواده هماهنگ کنیم و به گونه ای برنامه ریزی کنیم که خانواده ها با شناخت قدم در مسیر زندگی بگذارند.

وی ادامه داد: این دغدغه آنقدر مهم است که رسیدن به نتیجه مطلوب باعث پیشرفت کشور خواهد شد و نظام آموزشی و تربیتی کشور را به صورتی سامان یافته تغییر می دهد.

خادمیان ثصریح کرد: در این رهگذر رسالت معلمان بسیار سنگین است و همین موضوع وظایف آموزش و پرورش را نیز بسیار سنگین می کند .

وی با اشاره به تغییر و تحول در نظام آموزشی دنیا اشاره کرد: با توجه به تغییر و تحولی که در جهان به وجود آمده در ایران نیز نیازمند تحولی اساسی هستیم و این تحول مقدمه برای مشارکت همگان به شمار می رود .

خادمیان با توجه به اجرای رتبه بندی انجمن اولیا و مربیان از سال تحصیلی آینده یادآور شد: انجمن های برتر از امسال به سه دسته تقسیم خواهند شد که به ترتیب در رتبه های 70 تا 90 می گیرند .

وی عنوان کرد: در گزینش این انجمن ها که در 107 انجمن هستند 28 معیار در نظر گرفته شده است.

کد خبر 535131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha