پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۴۰۰، ۹:۲۵

مدیرکل بهزیستی کرمانشاه:

۳۰ مرکز ترک اعتیاد در کرمانشاه ارائه خدمات می‌دهند

 ۳۰ مرکز ترک اعتیاد در کرمانشاه ارائه خدمات می‌دهند

کرمانشاه- مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: ۳۰ مرکز ترک اعتیاد در استان کرمانشاه ارائه خدمات می‌دهند.

فرحناز محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۲ نوع مرکز ترک اعتیاد با عنوان‌های ماده ۱۵ و ماده ۱۶ در استان کرمانشاه فعالیت می‌کنند که کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۵ بدون هیچ مشکلی معتادان را پذیرش و کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ تنها با حکم قضائی این افراد را پذیرش می‌کنند.

وی افزود: ۲۹ مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۵ و یک مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ در استان کرمانشاه فعال بوده و ظرفیت هر مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۵، ۳۰ الی ۶۰ نفر و ظرفیت مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶، ۳۰۰ نفر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: مدت زمان اقامت معتادان در مراکز ماده ۱۵ یک ماه بوده و امکان تمدید تا سه ماه نیز وجود دارد و در مرکز ماده ۱۶ مدت اقامت یک الی سه ماه بوده و تا ۶ ماه می‌توان این مدت را تمدید کرد.

محمدی گفت: مشاوره‌، برگزاری جلسات برای بیمار و خانواده و ویزیت از طرف پزشکان از جمله خدمات مرکز ماده ۱۵ بوده و در مرکز ماده ۱۶ خدمات پزشکی، روانشناختی، توانمند سازی و مددکاری صورت می‌گیرد و در هر ۲ مرکز با کمبود اعتبار مواجه هستیم.

وی بیان کرد: در هر ۲ مرکز با کمبود بودجه و اعتبار مواجه هستیم و از استانداری، قوه قضائیه و دادستانی درخواست کمک و اعتبار داشته‌ایم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: معتادان متجاهر توسط حکم قضائی، مأمورین نیروی انتظامی و مأمورین اجراییات شهرداری جمع آوری شده و به مرکز ماده ۱۶ فرستاده می‌شوند.

محمدی اضافه کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده این افراد با نیرو انتظامی تماس گرفته و مأمورین نیرو انتظامی با حکم قضائی افراد را به مراکز مشخص منتقل می‌کنند.

کد خبر 5358526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha