پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد:

مجموعه ورزشی شهدای غواص استان تا پایان سال به بهره برداری می رسد

مجموعه ورزشی شهدای غواص استان تا پایان سال به بهره برداری می رسد

یاسوج- جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجموعه ورزشی شهدای غواص کهگیلویه و بویراحمد با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال در حال ساخت بوده و در سال جاری به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مثنوی ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید مسئول مرکز آفرینش‌های هنری سازمان بسیج مستضعفین کشور از اجرای طرح استخر شنا و سالن بدنسازی شهدای غواص استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ساخت این مجموعه بزرگ ورزشی با یکهزار و ۸۰۰ مترمربع زیر بنا در سال ۹۵ آغاز شد.

وی بیان داشت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مجموعه ورزشی شهدای غواص کهگیلویه و بویراحمد تا یک ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

مثنوی تصریح کرد: مجموعه ورزشی شهدای غواص کهگیلویه و بویراحمد بخش‌های مختلفی همچون بخش بزرگسال، بخش کودک، جکوزی آب سرد و گرم، سونای‌تر و خشک و همچنین سالن بدنسازی دارد و پیشرفت کاری این مجموعه ورزشی ۹۶ درصد است.

کد خبر 5366082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha