۲۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۷:۳۷

امرسون و سیسینیو از سوپر جام فوتبال اسپانیا کنار گذاشته شدند

امرسون و سیسینیو از سوپر جام فوتبال اسپانیا کنار گذاشته شدند

امرسون و سیسینیو دو بازیکن برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید از فهرست نفرات این تیم در بازی برگشت سوپر جام اسپانیا مقابل سویا کنار گذاشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، این دو بازیکن در روزهای اخیر در خصوص جدایی از تیم فوتبال رئال مادرید با رسانه ها گفتگو کرده اند و به همین دلیل مسئولان رئال از آنها در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا که فردا در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود استفاده نخواهند کرد.

 بر پایه این گزارش، امرسون در خصوص اینکه نمی تواند به فوتبال ایتالیا بازگردد ناراحتی خود را از طریق رسانه های این کشور مطرح کرده و این در حالی است که سیسینیو هم مورد توجه تیم های سویا و رم واقع شده است.

حضور دانیل آلوز بازیکن سویا که بتازگی مورد توجه باشگاه چلسی واقع شده هم در این بازی قطعی نیست.

تیم فوتبال رئال مادرید هفته گذشته در دیدار رفت سوپرجام اسپانیا با تک گل فابیانو مقابل سویا شکست خورد.

کد خبر 536723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha