پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱

استاندار همدان خبرداد؛

پیگیری برای افزایش درصد سهمیه گندم وارداتی استان همدان

پیگیری برای افزایش درصد سهمیه گندم وارداتی استان همدان

همدان- استاندار همدان گفت: در راستای حل مشکل آرد و کیفیت آن در استان، افزایش میزان درصد سهمیه گندم وارداتی استان همدان پیگیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر جمعه، در دیدار با حجت الاسلام محمدباقر برقراری؛ امام جمعه ملایر، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، گفت: به جهت ویژگی‌های خاص، ظرفیت‌ها و ابعاد مختلف ملایر، نخستین سفر رسمی خود را از این شهرستان آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه شهرستان ملایر، خاستگاه روحانیون و علمای بزرگی در زمینه‌های مختلف علمی بوده، که نقش مؤثری در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشته‌اند؛ عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس شاهد شجاعت‌ها و دلاوری‌های رزمندگان، و شهدای والا مقام این منطقه بوده‌ایم.

استاندار همدان با اشاره به اینکه شهرستان ملایر در جریان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، یک‌هزار و ۱۰۰ شهید والا مقام را تقدیم انقلاب و نظام کرده است، اظهار کرد: اکنون که در دهه پنجم انقلاب و گام دوم انقلاب قرار داریم، باید در حفظ این میراث و انتقال آن به نسل‌های بعدی تلاش و کوشش کنیم.

قاسمی فرزاد ادامه داد: با تاسی از سیاست‌های دولت سیزدهم، مردمی بودن، در بین آن‌ها قرار گرفتن، ارتباط نزدیک با اقشار مختلف، سفر به شهرها و حضور در اجتماعات را برای احصای مسائل و مشکلات در دستور کار قرار دادیم.

وی با اشاره به اینکه به منظور پیگیری امور و بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، به شهرستان ملایر سفر و از شرکت معادن سرمک بازدید به عمل آمد، اظهار کرد: در جهت دریافت پروانه فعالیت شرکت معادن سرمک ملایر، هماهنگی و مساعدت مجموعه سازمان محیط زیست کشور را می‌طلبد که با کمک نمایندگان مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، پیگیری خواهد شد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: سعی می‌شود با دعوت از مدیران محیط زیست کشور برای بازرسی از شرکت معادن سرمک ملایر، مسیر فعالیت این مجموعه و توسعه بخش‌های مختلف آن را هموار کرد.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه علاوه بر بازدیدهای میدانی، در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان پیگیر مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان هستیم، مطرح کرد: طی برنامه‌ریزی و کارشناسی‌های انجام شده، بررسی و رفع مشکلات تولید و توزیع مرغ در استان، در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه اداره پشتیبانی امور دام استان با انجام و اجرای برخی اقدامات مؤثر، توانست تعادلی در تولید، عرضه و ذخیره مرغ و همچنین تخم‌مرغ ایجاد کند، تاکید کرد: تهیه نهاده‌ها و شیوه‌های توزیع و ذخیره آن‌ها را در بدو ورود به استان در دستور کار قرار دادیم.

استاندار همدان تاکید کرد: با توجه به انجام برخی مقدمات و تدابیر اندیشیده شده، مشکل خاصی در راستای تأمین کالاهای اساسی مردم برای نوروز پیش رو وجود ندارد.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه تلاش و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی استان مربوطه در کنترل و تأمین کالاهای اساسی مردم، قابل تقدیر است، گفت: قیمت نان یک از مطالبات عمومی بود که با نظر کارشناسی مسئولان مربوطه، این اقدام در استان انجام شد.

وی ادامه داد: تعدیل قیمت نان در استان مشروط به تولید نان با کیفیت، تغییر ساعات کاری و نظم در زمانبندی فعالیت نانوایی‌ها شد.

استاندار همدان در پایان با بیان اینکه گشت‌های مشترک در استان و شهرستان‌ها، تشکیل شد تا نظارت و بازرسی‌های بیشتری بر نانوایی‌ها داشته باشند، تاکید کرد: در راستای بررسی و حل مشکل آرد و کیفیت آن در استان، در پی آن هستیم تا میزان درصد سهمیه گندم وارداتی استان همدان را افزایش دهیم.

کد خبر 5377668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha