۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸

روز پرکار تیم کوهستان هلال احمر لامرد؛

مرد ۶۰ ساله و چوپان ۱۹ساله لامردی پس از ساعت‌ها جستجو نجات یافتند

مرد ۶۰ ساله و چوپان ۱۹ساله لامردی پس از ساعت‌ها جستجو نجات یافتند

لامرد- رئیس جمعیت هلال احمر لامرد گفت: با تلاش نیروهای امدادی، مرد ۶۰ ساله و چوپان ۱۹ ساله لامردی پس از چندین ساعت جستجو به سلامت پیدا شدند.

محمود قادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی تماس اورژانس در روز پنج شنبه با هلال احمر مبنی بر سقوط فردی از ارتفاع، نیروهای تیم کوهستان تابناک هلال احمر لامرد به سرعت خود را به محل حادثه رساندند.

وی با اشاره به اینکه پس از پنج ساعت عملیات نفس گیر این مأموریت به خوبی انجام شد، تصریح کرد: این حادثه در کوه‌های مشرف به شاه فرج الله در کهنویه منطقه علامرودشت لامرد روی داد که نیروهای منطقه عملیاتی ما در قالب تیم هشت نفره امدادگران به منطقه اعزام شدند.

قادری با اشاره به اینکه این چوپان ۱۹ ساله علامرودشتی دچار سقوط از ارتفاع شده است، افزود: با توجه به کارهای تکنیکی و عملیاتی که توسط تیم کوهستان ما انجام شد، دسترسی به مصدوم انجام و کارهای اولیه شامل پانسمان و.. انجام شد که بلافاصله به نقطه امن منتقل و تحویل اورژانس داده شد.

وی بیان کرد: پس از موفقیت در مأموریت عملیات امدادی و بازگشت به هلال احمر، گزارش دومی مبنی بر مفقود شدن یکی از همشهریان لامردی رسید که بر اساس این گزارش، مردی حدود ۶۰ ساله از لامرد در کوه‌های مشرف به این شهر (در تنگ توکلی، وشیرینو) مفقود شده بود که دو تیم امداد و نجات به این محل اعزام شد.

قادری افزود: تیم جستجو و نجات به همراه تعدادی از شهروندان پس از ۱۷ ساعت تلاش بالاخره فرد مفقود شده لامردی را نیز پیدا کردند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه حال عمومی این دو فرد خوب است، گفت: افراد باید هنگام ورود به مناطق کوهستانی تمامی نکات ایمنی را رعایت کرده و با در نظر گرفتن علائم موجود در مسیر، خط سیر صحیح را دنبال کرده و از مسیر اصلی خارج نشوند.

کد مطلب 5383021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha