پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱

معاون راهداری استان زنجان:

راه ارتباطی ۱۵۰ روستا در زنجان مسدود است

راه ارتباطی ۱۵۰ روستا در زنجان مسدود است

زنجان-معاون راهداری استان زنجان گفت: بارش شدید برف و کولاک راه ارتباطی ۱۵۰ روستا در استان زنجان را مسدود کرد.

جواد یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به علت بارش شدید و کولاک راه ارتباطی ۱۵۰ روستا در استان زنجان مسدود شده و راهداران در حال بازگشایی هستند.

وی اظهار کرد: شهرستانهای زنجان و ماهنشان بیشترین مسدودی راههای ارتباطی روستایی در استان را به خود اختصاص داده است.

معاون راهداری استان زنجان گفت: رانندگان خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی، اعم از تجهیزات گرمایشی، پتو، مواد غذایی خشک مجهز کرده و از چراغ‌های مه شکن استفاده کنند.

یوسفی تاکید کرد: راهداران در ۳۲ گردنه کوهستانی و صعب العبور به طور شبانه روزی برای مسافران و رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان خدمات ارائه می‌دهند و رانندگانی که قصد تردد دارند برای اطلاع از وضعیت جاده‌های این استان و کشور با سامانه ۱۴۱، سایت www.۱۴۱.ir و نرم افزار موبایلی ۱۴۱ ارتباط برقرار کنند.

کد خبر 5402399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha