امید رحمانی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازدید از مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرداری آبیک اظهار کرد: در این بازدید مشخص شد حدود ۲۰ درصد از خودروهایی که برای معاینه فنی مراجعه کرده بودند، به دلیل داشتن نقص فنی، استاندارد نبودن میزان گازهای خروجی و نداشتن کاتالیزور آلاینده بودهاند.
وی افزود: همان گونه که واحدهای صنعتی آلاینده به عنوان عوامل ثابت آلایندگی مطرح هستند و مناطق دشتی شهرستان آبیک همچون دشت اللهآباد به واسطه خشکسالی و عدم مدیریتهای مناسب در سالهای گذشته و چرای غیرمجاز دام به عنوان کانون ریزگرد محسوب میشوند، خودروها هم به عنوان عوامل متحرک میتوانند آلودگی ایجاد کنند که باید به مرکز معاینه فنی ارجاع داده شوند تا در صورت وجود نقص، مشکل حل شود.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک ادامه داد: خودروهای سبکی که در مرکز معاینه مرکز فنی شهرداری آبیک رد شدند به تعمیرگاهها ارجاع داده میشوند تا نواقص و مشکلات موجود آنها اعم از نقصهای فنی، موتوری و خوردویی رفع شود تا بتوانند گواهینامه معاینه فنی دریافت کنند.
رحمانی بر اِعمال قانون بیشتر از سوی پلیس راهور بر خودروهای دارای مشکلات فنی تاکید و اضافه کرد: فردا ۲۹ دی ماه با هماهنگی با پلیس راهور، سازمان حمل و نقل شهرداری آبیک و محیط زیست مقرر شده تاکسیهای درون شهری در مرکز معاینه فنی مورد بررسی قرار گیرند.
وی به برگزاری همایش پیادهروی با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان آبیک، شهرداری آبیک، کوهنوردان انجمن ایران" نمایندگی آبیک"، هیأت کوهنوردی از اتوبان به سمت بام آبیک پیغمبرکوه اشاره و اذعان کرد: پیادهروی کوهنوردان و علاقمندان و دوستداران با زدن به دلِ پیغمبرکوه (بام آبیک) حاشیه، دامنه و چهره این کوه را از زباله زدودند.
این مسئول افزود: در این همایش، یکی از کوهنوردان و فعالان محیط زیست اهل عمارلو رودبار استان گیلان و ساکن هیو شهرستان ساوجبلاغ استان البرز هم میهمان کوهنوردان آبیک بود که به همراه کوهنوردان آبیکی مسیر و دامنه پیغمبرکوه را از زباله پاکسازی کرد.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک بیان کرد: وجود شیشه بر روی زمین در فصل گرمایش و همچنین تابش نور خورشید یکی ازعوامل وقوع حریق محسوب میشود که از مردم درخواست میشود از رها کردن هر نوع زباله به ویژه شیشه و پلاستیک در طبیعت و زمین خودداری کنند.
نظر شما