پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان؛

دشمن با تحریم و ترور اراده جبهه حق را هدف قرارداده است

دشمن با تحریم و ترور اراده جبهه حق را هدف قرارداده است

گرگان- مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: دشمن یک روز با جنگ و یک روز هم با تحریم و ترور تلاش می کند اراده مردم جبهه حق را مورد هدف قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی گرزین بعدازظهر دوشنبه در میان مردم سرایلو مینودشت اظهار کرد: انقلاب و مردم برای اینکه پیروز شوند، هزینه های زیادی را متحمل شدند، در آن دوران مردم با همه وجود به میدان آمده بودند و از همه چیز خودشان گذشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه اسلام و انقلاب در ایران شهدای زیادی را تقدیم کرده است، افزود: چگونه می توان جواب این میزان از خودگذشتگی ها را داد؟ باید تلاش کنیم تا روز به روز برای کشور سربلندی و افتخار کسب کنیم.

گرزین با اشاره به اینکه دشمن خیال می کند که می تواند روزی این انقلاب را زمین بزند، ابراز کرد: دشمن هیچ وقت بیکار نبوده و جبهه حق را رها نمی کند، حتی در زمان پیامبر اسلام (ص) چندین بار نقشه ترور و کشتن ایشان را کشیدند.

وی افزود: دشمنان اسلام و انقلاب یک روز با حمله نظامی، یک روز با تحریم و یک روز نیز به وسیله ترور سعی می کنند تا اراده مردم جبهه حق را مورد هدف قرار دهد و در واقع اگر اراده وجود نداشته باشد ما باخته ایم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان اضافه کرد: اگر اراده، عزم و امید به داشته های خود داشته باشیم، مطمئناً خدا با ما است و همچنان بر قله پیروزی می مانیم و پیشرفت می کنیم.

وی افزود: ایران توانسته همزمان با پیشرفت دشمنان، پیشرفت هایی را داشته باشد و دشمن نیز از این موضوع هراس دارد.

گرزین گفت: کشورهای مقتدر دنیا هفت عامل اقتدار از جمله مسائل نظامی، مسائل امنیت داخلی، قدرت تاثیر گذاری و تحولات بین الملل، قدرت علمی و فرهنگی، اقتصادی و انسانی دارند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا قصد حمله به ایران را داشته، تصریح کرد: در سال ۲۰۰۲ یک چالش نظامی در دستگاه آمریکا طراحی شد تا بعد از حمله به افغانستان و عراق به ایران حمله شود اما کارشناسانش معتقد بودند که این کشور با آن دو کشور فرق می کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان ادامه داد: در همین راستا یک رزمایش نظامی را به نام «چالش ۲۰۰۲» طراحی کردند که نصف آن در فضای واقعی و نصف آن در فضای هوش مصنوعی بود، بر طبق برآوردهای آنها در روز اول ۲۰ هزار درجه دار آمریکایی کشته شدند، روز دوم تمام پایگاه ها و روز سوم پرچم صلح سفید بالا برده شد.

وی افزود: این در حالی است که بودجه نظامی ایران بر طبق برآوردهای بین الملل ۱۶ میلیارد دلار است و بودجه نظامی آمریکا نزدیک ۸۰۰ میلیارد دلار است.

گرزین بیان کرد: خوشبختانه در طی سالهای گذشته توانسته ایم صلاح های فوق پیشرفته ای را بسازیم و همچنین در حوزه امنیت داخلی نیز توانسته ایم پیشرفت های زیادی داشته باشیم.

کد خبر 5419385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha