۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کرمانشاه:

ریزش کوه در گیلانغرب جان یک نفر را گرفت

ریزش کوه در گیلانغرب جان یک نفر را گرفت

کرمانشاه- رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ریزش کوه در شهرستان گیلانغرب جان یک نفر را گرفت.

هومن رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه ریزش کوه در گیلانغرب، اظهار کرد: ظهر امروز جمعه حوالی ساعت سه ریزش کوهی در محور گیلانغرب به سومار به اورژانس گزارش داده شد.

وی افزود: این کوه در فاصله سه کیلومتری از جاده قرار دارد و ریزش آن به جاده آسیبی وارد نکرده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص چگونگی ریزش کوه، تصریح کرد: حفر کوه توسط تعدادی از ساکنان این شهرستان با هدف نامشخصی صورت گرفته بود که هنگام کندن کوه به دلیل سست بودن آن قسمت از پایه‌های کوه ریزش کوه را به همراه داشته است.

رفیعی بیان کرد: در این حادثه یک نفر فوت کرده و نفر دیگری با مصدومیت شدیدی رو به رو شده که به نیروهای هلال احمر کرمانشاه تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: فرد مصدوم توسط اعضای هلال احمر به بیمارستان امام رضا (ع) در ایوان غرب ایلام منتقل و در حال حاضر از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

کد مطلب 5422692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha