پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ بهمن ۱۳۸۲، ۱۶:۱۵

اصرار معاون وزير اقتصاد به امضاي نامه استعفا

شيركوند : استعفاي ما معمولي نبود كه آنرا به وزير ارايه كنيم

معاون امور اقتصاد وزارت امور اقتصاد و دارايي با ارسال يادداشتي ، خبر امضاي نامه برخي معاونان وزرا خطاب به رئيس جمهوري مبني بر استعفاي خود را تاييد كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" سعيد شيركوند معاون اقتصادي وزير اقتصاد و دارايي در نامه اي خطاب به يكي از خبرگزاري ها كه ديروز از عدم امضاي نامه استعفا از سوي وي خبر داده بود ، گفت : من صراحتا اعلام مي كنم كه آن نامه را امضا كرده ام و بهترين دليل اين امر متن نامه مذكور است و از نظر من در صورتيكه در كشور انتخابات آزاد ، عادلانه و با حضور گسترده مردم برگزار نگردد، دستاوردهاي موفق دولت اصلاحات در زمينه امور اقتصادي نيز در معرض عقيم شدن قرار مي گيرد.
وي  افزود : در اين مورد كه چرا استعفاي معاونين به وزيران ذيربط داده نشده است نيز اعتقاد دارم كه اگر استعفا يك عضو وزارتخانه  بدليل ناتواني يا اختلاف نظر در امور جاري و اداري آن وزارتخانه باشد استعفا به وزير مربوطه تقديم مي شود و تصميم گيري آن نيز به عهده وزير مربوطه است .
شيركوند همچنين تصريح كرد: از آنجا كه اين نامه در خصوص يك رويه و رويكرد نسبت به نحوه اداره كشور مي باشد در نتيجه استعفاي معمولي نيست كه به وزير مربوطه تقديم شود ؛ براين اساس نامه خطاب به رياست جمهوري نوشته شده است.
کد خبر 54368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha