پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷

فرماندار کنگان:

قایق‌های فاقد مجوز در کنگان حق حمل مسافر دریایی را ندارند

قایق‌های فاقد مجوز در کنگان حق حمل مسافر دریایی را ندارند

بوشهر- فرماندار شهرستان کنگان گفت: قایق‌های فاقد مجوز در کنگان حق حمل مسافر دریایی را ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد غریبی صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از محل‌های استقرار پایگاه‌های خدمت رسان و ستادهای اسکان اظهار داشت: اعضای کمیته‌های ستاد خدمات سفر برای هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط جلسات خود را تشکیل دهند و تصمیمات لازم در خدمات‌رسانی هر چه بهتر به مسافران ورودی شهرستان در این ایام اتخاذ کنند.

وی با بیان اینکه گردشگری به عنوان یکی از صنایع اصلی در دنیا مطرح است، افزود: شهرستان کنگان نیز در این حوزه ظرفیت خوبی دارد و باید برای جذب گردشگر در حوزه تاریخی، طبیعی، مذهبی تلاش شود.

فرماندار کنگان ادامه داد: به منظور رفاه حال مسافران و ایجاد محیطی فرح بخش و با نشاط همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید کمک کنند تا مسافران با خاطره خوبی از شهرستان خارج شوند.

وی افزود: شهرداری‌های سه گانه و دهیاری‌های شهرستان نسبت به اطلاع رسانی وسیع در شهرها و روستاهای خود جهت ثبت نام قایق‌ها برای فعالیت در ایام نوروز اقدام کنند و بعد از مهلت و زمان اعلام شده و عدم دریافت مجوزهای لازم، هیچ‌گونه قایق فاقد مجوز حق حمل مسافر دریایی را ندارد.

غریبی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نسبت به نصب تابلو شنا ممنوع در مکان‌های ساحل که احتمال غرق شدن می‌باشد اقدام کنند.

وی افزود: راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با همکاری دهیاری روستا پرک ضمن بازدید میدانی از محل ورودی روستا نسبت به نصب علائم هشدار دهنده اقدام کنند.

کد خبر 5446784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha