به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دلیری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از وقوع یک مورد تیراندازی و ضرب و جرح با قمه و چاقو در خیابان دیزل آباد کرمانشاه که منجر به مصدومیت سه نفر شده بود رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع تیمی از مأموران پلیس آگاهی، امنیت عمومی و کلانتری ۲۵ دولت آباد کرمانشاه تحقیقات گسترده و همه جانبه خود را برای شناسایی عاملان تیراندازی و قمه کشی آغاز کردند.
رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی گسترده موفق به شناسایی مخفیگاه عاملان حادثه در شهرک سجادیه کرمانشاه شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی منسجم و غافلگیرانه هر چهار شرور را دستگیر کردند.
دلیری بیان کرد: در بازرسیهای انجام شده از مخفیگاه مجرمان دستگیر شده ۴۱ عدد فشنگ کلاشینکف کشف و یک دستگاه خودرو پژو پارس که با استفاده از آن اقدام به تیراندازی و فرار کرده بودند، هم توقیف شد.
وی در پایان از معرفی اشرار دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت صدور احکام لازم خبر داد و گفت: برخورد پلیس با هرگونه ناامنی و شرارت قاطعانه خواهد بود و مسببان آن به سزای عمل خود خواهند رسید.
نظر شما