پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۳۷

در حمایت از اوکراین؛

رئیس شورای اروپا به کی یف رفت

رئیس شورای اروپا به کی یف رفت

رئیس شورای اروپا جدیدترین مقام اروپایی است که با ادعای حمایت از اوکراین در نبرد با روسیه، به کی یف سفر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، چارلز میشل رئیس شورای اروپا، با انتشار توئیتی از حضور در پایتخت اوکراین خبر داد.

وی در این باره با خطاب قرار دادن ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، نوشت: امروز در کی یف هستم، در قلب اروپای آزاد و دموکراتیک.

این در حالی است که چندی پیش، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و اورزلا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا هم سفری به کی یف داشتند.

سفر مقامات اروپایی به اوکراین که با هدف حمایت از این کشور در جنگ با روسیه انجام می‌شود، مسئله غیرمعمولی نیست تا آنجا که حتی بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم این کار را انجام داد.

با این حال، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که نقش اصلی در دامن زدن به بحران اوکراین را برعهده دارد، همچنان از انجام سفر به کی یف به این بهانه که ممکن است به تشدید تنش‌های واشنگتن-مسکو منجر شود، امتناع می‌کند. اما گمانه زنی‌هایی وجود دارد که ممکن است وزیر خارجه یا دفاع دولت وی، سفری از پیش اعلام نشده به اوکراین داشته باشند.

کد خبر 5471603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha