۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱

امام جمعه پردیس:

عملکرد دولت سیزدهم باید با مدیریت و تدوین بودجه خودش قضاوت شود

عملکرد دولت سیزدهم باید با مدیریت و تدوین بودجه خودش قضاوت شود

پردیس- امام جمعه پردیس با اشاره به اینکه گرانی های اخیر حاصل مدیریت های دوره قبل است گفت: عملکرد دولت سیزدهم باید با مدیریت و تدوین بودجه خودش قضاوت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پردیس ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به به اتفاقات اخیر در افغانستان و حرم رضوی، اظهار داشت: تعرض به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات پس از مدت کوتاهی از حمله تروریستی اخیر در حرم رضوی نشان می‌دهد که برنامه حساب شده ای برای ایجاد تفرقه میان دو ملت ایران و افغانستان در جریان است.

حسینی با بیان اینکه زنجیره توطئه‌های صهیونیستی اتحاد و وحدت مسلمین را هدف گرفته است گفت: عملیات‌های شهادت طلبانه فلسطینی‌ها مسئله فلسطین را در کانون تحولات منطقه نگه می‌دارد و به همین ترتیب نشست رژیم صهیونیستی با مقامات عربی نتوانست موضوع فلسطین را به حاشیه بکشاند.

امام جمعه پردیس با گرامیداشت روز جمعه ۹ اردیبهشت مصادف با روز جهانی قدس، افزود: بعد از دو سال تعطیلیِ راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن و روز قدس به دلیل بیماری کرونا، اولین راهپیمایی سراسری امسال برگزار می‌شود و در همین راستا مردم انقلابی پردیس و بومهن و جاجرود با بی توجهی به رسانه‌های شیطانی با حضور باشکوه و قدرتمند و با مشت‌های گره کرده خود در روز قدس حضور پیدا خواهند کرد.

وی در ادامه در خصوص مشکلات گرانی‌ها و اقتصادی فعلی بیان داشت: عملکرد دولت سیزدهم را وقتی باید قضاوت کنیم که با مدیریت و برنامه ریزی خودش بودجه را تدوین و اجرایی کند.

کد خبر 5472984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha