به گزارش خبرنگار مهر، حسن حبیبی صبح سهشنبه در نشست با مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر اظهار داشت: توسعه آموزشهای مهارتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که باید با جدیت مد نظر باشد.
وی بیان کرد: افزایش هکاریهای علمی در سطوح استانی به عنوان یکی از مهمترین اهداف پارک است و این همکاری در راستای راه اندازی مرکز نوآوری مهارت بنیان با رویکرد حمایت زا واحدهای فناور استان خواهد بود.
رئیس پارک علم و فناوری استان بوشهر با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری میان مجموعه پارک علم و فناوری و سایر نهادها و دستگاههای اجرایی در جهت تقویت زیست بوم کسب و کار و کارآفرینی، از آمادگی کامل در جهت همکاری با آموزش فنی و حرفهای استان به منظور اجرایی کردن طرح کارآفرینی مهارت بنیان خبر داد.
وی افزود: با توسعه همکاریهای مشترک و استفاده از ظرفیتهای موجود در مراکز آموزش فنی و حرفهای و همچنین مراکز رشد پارک علم و فناوری، زیرساخت لازم برای فراهم آوردن امکانات و تجهیزات تخصصی مورد نیاز واحدها و شرکتهای فنآور، ایجاد شده و بستر مناسب به منظور شکل گیری و رشد کسب و کارهای دانش محور، بیش از پیش در استان بوشهر فراهم خواهد شد.
توسعه مهارت آموزی در استان
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: شکلگیری همکاری با شرکتهای دانشبنیان در سازمان آموزش فنی و حرفهای در راستای توانمندسازی مهارتی جوانان استان بوشهر صورت خواهد گرفت.
عبدالمجید دراهکی اظهار داشت: هدف از برگزاری و اجرای اقدامات مشترک با پارک علم و فناوری این است که ما نیرو را برای بازار کار آموزش میدهیم و صنعت نیز در این آموزش با ما مشارکت دارد.
وی ضمن معرفی ظرفیتها، پتانسیل و طرحهای جدید سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در رفع معضل بیکاری و ارتقای مهارت جوانان و اقشار مختلف جامعه خواستار استفاده از ظرفیتهای مشترک در قالب انعقاد تفاهم نامه و قرارداد آموزشی شد.
دراهکی افزود: مهارتهای آینده، اشتغال و کارآفرینی و دانش آموختگان، ارتباط دانشگاه و صنعت، توسعه آموزشهای مهارتی به کشورهای همسایه و … میتواند از زمینههای همکاری ما با پارک علم و فناوری در استان بوشهر باشد.
تغییر در ارائه آموزشها
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر اضافه کرد: با توجه به نیاز روز باید تغییراتی در ارائه آموزشها ایجاد کنیم و در حال حاضر به تولید محتوا، استاندارد سازی و منابع آموزشی نیاز داریم که باید در این زمینهها با پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد و مراکز نوآوری بیش از پیش همکاری کنیم.
دراهکی با اشاره به اینکه ۱۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و ۲۳۰ آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد در استان بوشهر وجود دارد، گفت: آموزش فنی و حرفهای بوشهر سالانه بیش از ۴۰ هزار نفر را بر اساس استانداردهای بین المللی آموزش مهارتی میدهد که گواهینامههای فنی و حرفهای در بحث اعزام نیروی کار و بحث صلاحیت نیروی کار اهمیت بین المللی دارد.
وی با بیان اینکه نوآوری در حوزه فنی و حرفهای به معنای نوآوری در استانداردهای آموزشی است، اظهار کرد: هدف از برگزاری و اجرای کارهای مشترک با پارک علم و فناوری این است که ما نیرو را برای بازار کار آموزش میدهیم و باید صنعت نیز در این آموزش مشارکت داشته باشد و صنعت استان بوشهر در زمینه آموزش پیش رو بوده و منظور از آموزش هدفمند آموزش بر اساس تقاضا است که صنعت آموزش را بر اساس نیاز خود و تقاضا جامعه ارائه میدهد.
نظر شما