۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷

امام جمعه دشتی:

حضور نیروهای هلال احمر در زمان حادثه مایه آرامش‌ مردم است

حضور نیروهای هلال احمر در زمان حادثه مایه آرامش‌ مردم است

بوشهر- امام جمعه دشتی گفت: هلال‌احمر برای روزهای سخت و بحرانی شکل گرفته تا به مردم امدادرسانی کند و حضور نیروهای جمعیت هلال احمر در زمان حوادث در کنار مردم آرامش‌بخش است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی زاهد دوست بعد از ظهر دوشنبه در دیدار کارکنان و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان دشتی اظهار داشت: هلال‌احمر برای روزهای سخت و بحرانی شکل گرفته تا به مردم امدادرسانی کند و حضور نیروهای جمعیت هلال احمر در زمان حوادث در کنار مردم آرامش‌بخش است.

امام جمعه دشتی افزود: هلال احمر مرد میدان سخت است و مشاهده شده که در سخت‌ترین شرایط با استفاده از آحاد مردم به‌عنوان داوطلبین جمعیت هلال احمر در کنار مردم حضور داشته است.

وی گفت: جمعیت هلال احمر با اقدامات داوطلبانه خود در واقع مظهر نوع دوستی، ایثار، اخلاص هستند که این ارزش‌ها منبعث از آموزه‌های مکتب اسلام و انقلاب عزیز اسلامی است.

وی تصریح کرد: داوطلبین جمعیت هلال احمر در سخت‌ترین و بحرانی‌ترین لحظات در کنار هموطنان و همنوعان خود حاضر شده و برای آسایش و رفاه آن‌ها از آرامش و عافیت خود نیز چشم پوشی می‌کنند.

کد خبر 5485802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha