پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱

استاندار لرستان مطرح کرد؛

پیگیری بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید/ بانک‌ها همکاری کنند

پیگیری بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید/ بانک‌ها همکاری کنند

خرم‌آباد- استاندار لرستان از برنامه ریزی برای بازگشت واحدهای راکد و تعطیل این استان به چرخه تولید خبر داد و خواستار همکاری بانک‌ها برای تسهیل پرداخت بدهی این واحدها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار عصر چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لرستان با تاکید بر ضرورت پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در راستای تثبیت و ایجاد اشتغال در استان اظهار داشت: فلسفه تشکیل این جلسه هم کوتاه کردن فرایندهای طولانی بروکراسی اداری، تقسیط بدهی واحدها، همکاری دستگاه‌های مالیاتی، بیمه و … در راستای حل مشکلات واحدهای صنعتی است.

وی با تاکید بر اینکه کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی استان مشکلات فراوانی دارند و تنها برگزاری این جلسات چالش‌های آنها را حل نمی‌کند، افزود: برخی واحدها مدت‌ها است که دارای مسئله و مشکل هستند و نیازمند پیگیری و عملیاتی شدن مصوبات مربوط به آنها هستیم.

استاندار لرستان افزود: باید با برنامه ریزی لازم و همچنین پیگیری مصوبات مربوط به واحدها، زمینه برگشت آنها به ریل تولید و صدر ظرفیت خودشان را فراهم آوریم.

زیویار بر ضرورت همکاری بانک‌ها برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان تاکید کرد و بیان داشت: بانک‌ها به واحدهای تولیدی و صنعتی مهلت بازپرداخت تسهیلات را بدهند و تنها به فکر تملک واحدها نباشند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها در عین رعایت قوانین و مقررات، با سرمایه گذاران و واحدهای صنعتی نیز همکاری لازم را داشته باشند؛ گفت: به طور حتم اگر واحدها دچار رکود شوند و از چرخه تولید خارج شوند، شرایط برای حوزه اشتغال و تولید استان مناسب نخواهد شد.

استاندار لرستان بر ضرورت تعیین تکلیف بدهی‌های معوق واحدهای تولیدی و صنعتی استان تاکید کرد و گفت: در این رابطه مهلت ۴۵ ماهه برای تقسیط در نظر گرفته شود و اگر این امکان وجود دارد، بانک‌ها با این گونه واحدهای دارای مشکل همکاری کرده و مهلت بیشتری در نظر بگیرند.

کد خبر 5493656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha