پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴

مهر گزارش می دهد؛

ملوان بندر انزلی از سقوط تا صعود/ یک شهر منتظر جشن قهرمانی

ملوان بندر انزلی از سقوط تا صعود/ یک شهر منتظر جشن قهرمانی

انزلی- تیم ملوان بندر انزلی پس از ۶ سال حضور در لیگ دسته یک فوتبال کشور جواز حضور در لیگ برتر را کسب کرد اما هواداران این تیم منتظر بازی آخر و کسب جام قهرمانی هستند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - رضا اکبری: ۲۴ اردیبهشت سال ۹۵ بود که تیم فوتبال ملوان بندر انزلی پس از ۱۵ سال حضور مستمر در لیگ برتر فوتبال کشور با شکست ۲ بر صفر مقابل تیم فوتبال سیاه جامگان مشهد به لیگ‌دسته یک فوتبال سقوط کرد و هوادارانش را در بهت و اندوه فرو برد.

باشگاهی که سه عنوان قهرمانی جام حذفی در سال‌های ۵۵، ۶۵ و ۶۸ و چهار عنوان نایب قهرمانی جام حذفی در سال‌های ۶۶، ۶۷، ۷۰ و ۸۹ تنها بخشی از افتخاراتش بود اینک در کمال تعجب و بهت و حیرت هواداران ملوان به لیگ دسته یک فوتبال سقوط کرد تا گیلان تنها نماینده خود در لیگ برتر را نیز از دست بدهد.

باشگاه ملوان بندرانزلی پس از سقوط با بکارگیری مربیانی همچون «فرهاد پورغلامی»، «محمد احمدزاده»، «فیروز کریمی»، مرحوم «نادر دست نشان» و «محمد مایلی کهن» نتوانست راه به جایی ببرد.

ملوان بندر انزلی از سقوط تا صعود/ یک شهر منتظر جشن قهرمانی

این باشگاه که ۳۰ درصد از سهام آن در اختیار نیروی دریایی و ۷۰ درصد آن به مردم هبه شده و در اختیار مسئولان شهر انزلی بود عملاً به عنوان دستاویز سیاسیون این شهر ساحلی برای دستیابی به مقاصد خود به ویژه در دوران برگزاری انتخابات مختلف شده بود تا اینکه در شهریور سال ۹۸ با مداخله «اسماعیل حیدری آزاد» فرماندار وقت انزلی در جلسه‌ای با حضور اعضای شورای تأمین، اداره ورزش و جوانان و پیشکسوتان فوتبال و اصحاب رسانه، مالکیت باشگاه ملوان به «پژمان نوری» و «مازیار زارع» واگذار تا کشتی ملوان از خلیج سیاست خارج و با درایت و مدیریت فرزندان خود بتواند مسیر درست را تا رسیدن به سرمنزل مقصود طی کند.

ملوانان پنج سال با حضور در رقابت برابر تیم‌های لیگ یک برای صعود به لیگ برتر جنگیدند اما نتوانستند راه به جایی ببرند و در نخستین سال حضورشان در فصل ۹۶-۹۵ در لیگ یک با کسب ۵۸ امتیاز در حالی که تنها یک پله تا صعود مجدد به لیگ برتر فاصله داشتند، در جایگاه سوم جدول رده بندی لیگ دسته یک فوتبال کشور متوقف شده و باید برای رقابت در فصل آینده برنامه ریزی می‌کردند.

ملوان بندر انزلی از سقوط تا صعود/ یک شهر منتظر جشن قهرمانی

این تیم در فصل ۹۷-۹۶ با کسب ۵۵ امتیاز در جایگاه ششم، فصل ۹۸-۹۷ با کسب ۳۵ امتیاز در جایگاه یازدهم، و در خطرناک‌ترین فصل حضورشان در سال ۹۹-۹۸ با ۳۵ امتیاز در جایگاه پانزدهم و در یک قدمی سقوط به لیگ‌دسته ۲ فوتبال کشور قرار گرفت اما مجدداً با حضور در لیگ یک در فصل ۱۴۰۰-۹۹ با ۴۶ امتیاز در جایگاه یازدهم جدول رده بندی لیگ دسته یک فوتبال کشور قرار گرفته و باز هم راه به جایی نبردند.

اما در فصل جاری تیم فوتبال ملوان بندر انزلی علاوه بر حفظ جایگاه خود در صدر جدول به مدت ۲۳ هفته متوالی و رقابت تنگاتنگ با مس کرمان، دو هفته پیش از پایان لیگ دسته یک فوتبال توانست با پشت سر گذاشتن رقیبان خود جواز حضور در لیگ برتر فوتبال را کسب کند و بار دیگر استان‌گیلان نماینده‌ای در لیگ برتر فوتبال داشته باشد.

«مازیار زارع» سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در پایان بازی تیمش مقابل ماشین سازی تبریز در ششم خرداد ماه امسال و در زمانی که صعود ملوانان به لیگ برتر قطعی شد این پیروزی ارزشمند و این صعود را به احترام کشته شدگان حادثه متروپل آبادان تقدیم مردم آبادان کرد و به آنان تسلیت گفت.

ملوان بندر انزلی از سقوط تا صعود/ یک شهر منتظر جشن قهرمانی

هواداران ملوان بندر انزلی که اینک پس از صعود تیمشان سر از پا نمی‌شناختند شامگاه جمعه پس از پایان بازی ملوان و ماشین سازی تبریز به خیابان‌ها ریخته و حضور مجدد قوی سپید در آسمان لیگ برتر را جشن گرفتند.

اما امروز سه شنبه و در آخرین بازی لیگ دسته یک فوتبال کشور تیم ملوان بندر انزلی به مصاف تیم ویستاتوربین قزوین می‌رود و مس شهر بابک نیز میزبان تیم استقلال خوزستان است که ملوانان در صورت پیروزی در این دیدار عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌های لیگ دسته یک فوتبال کشور را از آن خود خواهند کرد اما اگر نتیجه‌ای غیر از پیروزی، عاید ملوانان شود باید منتظر ماند و دید که مس کرمان در مقابل استقلال خوزستان چه نتیجه‌ای کسب می‌کند.

گفتنی است، تیم‌های ماشین سازی تبریز و شاهین شهرداری بوشهر با کسب ۱۲ امتیاز از ۳۳ بازی انجام شده به لیگ دسته دوم‌فوتبال کشور سقوط کرده و تیم چوکای تالش نیز با درخشش بازیکنانش در لیگ‌دسته ۲، جواز حضور در رقابت‌های فصل آینده لیگ دسته یک را با سرمربی گیری حسن اشجاری به دست آورد.

کد خبر 5508412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha