پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۵

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

ساماندهی پخت نان با نصب کارت خوان هوشمند نانوایی در بام ایران

ساماندهی پخت نان با نصب کارت خوان هوشمند نانوایی در بام ایران

شهرکرد- رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای طرح نصب کارتخوان هوشمند نانوایی ها، پخت و توزیع نان در استان ساماندهی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عطاالله ابراهیمی صبح یکشنبه در حاشیه نصب کارت خوان هوشمند نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در راستای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها طرح کارت خوان هوشمند نانوایی‌های اجرایی شد.

وی عنوان کرد: ساماندهی بیشتر بر نحوه پخت و توزیع نان هدف اجرای این طرح است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای نانوایی‌ها مبلغ ۱۵ درصد تشویقی در نظر گرفته شده که در پایان روز به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

ابراهیمی اعلام کرد: اجرای این طرح از قاچاق آرد و توزیع خارج از شبکه آرد جلوگیری می‌شود.

وی سامان دهی بیشتر و نظارت بر نحو پخت را از دیگر فواید اجرای این طرح عنوان کرد و ادامه داد: این طرح در سراسر استان اجرا می‌شود.

کد خبر 5512048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha