پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

امروز مطرح شد؛

فالح الفیاض: سلاح «حشد شعبی» برای دفاع از امنیت ملی عراق است

فالح الفیاض: سلاح «حشد شعبی» برای دفاع از امنیت ملی عراق است

رئیس سازمان حشد شعبی در سالروز تأسیس این گروه مقاومتی تأکید کرد: سلاح «حشد شعبی» برای دفاع از امنیت ملی عراق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «فالح الفیاض» رئیس سازمان حشد شعبی در سالروز تأسیس این گروه مقاومتی تأکید کرد: سلاح «حشد شعبی» برای دفاع از امنیت ملی عراق است.

بر اساس این گزارش، رئیس سازمان حشد شعبی افزود: حشد شعبی تاکنون با توطئه ها و دسیسه های فراوانی مواجه شده است. همین توطئه ها در نهایت به هدف قرار دادن فرماندهان پیروزی منجر شد.

وی اظهار داشت: علیرغم تمامی توطئه ها علیه حشد شعبی، این گروه مقاومتی همچنان به مسیر خود ادامه می دهد. حشد شعبی از میراث شهداء و نیز رهنمودهای مرجعیت برخوردار است و بر اساس همین خط مشی حرکت می کند.

این شخصیت عراقی عنوان کرد: هدف حشد شعبی، حمایت از ملت عراق است. حشد شعبی به دنبال تکیه زدن بر کرسی قدرت نیست. ما امروز حامل سلاحِ حق هستیم و از سلاح خود به عنوان وسیله ای برای حفظ کرامت عراق استفاده می کنیم.

الفیاض تصریح کرد: حشد شعبی تنها به دنبال تأمین امنیت و ثبات عراق است. حشد شعبی طرفدار هیچیک از احزاب سیاسی نیست. ما با یک جنگ نرم کثیف مواجه هستیم. در اینجا جای دارد از آقای مقتدی صدر به خاطر پیامی که در سالروز تأسیس حشد شعبی صادر کرد، تشکر و قدردانی کنم.

رئیس سازمان حشد شعبی در ادامه عنوان کرد: ما اجازه نمی دهیم که بیگانگان، امنیت و ثبات داخلی عراق را به خطر بیندازند. ما از حشد شعبی برای تحقق منافع گروه های سیاسی استفاده نمی‌کنیم.

کد خبر 5513244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha