پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۹

معاون وزیر اقتصاد و دارایی:

زیرساخت‌های گیت‌های ورودی منطقه آزاد اروند باید آماده شود

زیرساخت‌های گیت‌های ورودی منطقه آزاد اروند باید آماده شود

آبادان- رئیس کل گمرک گفت: زیرساخت‌های گیت‌های ورودی منطقه آزاد اروند باید آماده شود تا گمرک در آنها مستقر و فعالیت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مقدسی عصر پنجشنبه در نشست وزیر امور اقتصاد و دارایی با فعالان اقتصادی که در سالن جلسات سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، با اشاره به موضوع استقرار گمرک در مبادی ورودی منطقه آزاد اروند، اظهار کرد: گمرک موظف است در منطقه آزاد یا منطقه ویژه‌ای که تشکیل می‌شود مستقر شود ولی باید زیرساخت‌های آن آماده باشد، محصور باشد و دارای زیرساخت‌های عمرانی لازم باشد.

وی افزود: منطقه آزاد اروند دارای چهار گیت است که اطراف آن غیر محصور است و ساکنان در حال رفت و آمد هستند و هیچگونه کنترل و نظارتی وجود ندارد و اینگونه منطقه آزاد تلقی نمی‌شود.

رئیس گمرک و معاون وزیر اقتصاد عنوان کرد: اکنون مناطق آزادی که در دنیا وجود دارد به صورت جزیره (طبیعی) محصور شده است یا اینکه خودمان باید با دیوار محصور کنیم.

مقدسی ادامه داد: در منطقه آزاد اروند دیوارهایی که منطقه را محصور کرده بود با جاری شدن سیل از بین رفت.

وی توضیح داد: سازمان منطقه آزاد اروند برای اینکه این استقرار مؤثر باشد و تشریفات گمرکی و قانون رعایت شود ملزم به محصور کردن منطقه است و همچنین باید زیرساخت‌های لازم همچون باسکول، پارکینگ، بارانداز با قابلیت تفکیک خودروهای سواری و کامیون‌های دارای حمل محموله‌های تجاری و فیبر نوری ایجاد شود.

رئیس گمرک و معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: به عنوان گمرک آمادگی کامل را داریم و کارکنان گمرک به صورت شبانه‌روز حضور دارند.

کد خبر 5527601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha