۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۰:۴۸

با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تفاهم‌نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جامعه الزهرا(س) امضا شد

تفاهم‌نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جامعه الزهرا(س) امضا شد

قم-تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه علمیه خواهران جامعه الزهرا (س) در قم به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی عصر پنجشنبه در ادامه برنامه‌های خود در سفر به شهر مقدس قم با حضور در جامعه الزهرا (س) و دیدار و گفتگو با سیده زهره برقعی رئیس جامعه الزهرا (س)، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه اظهار داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم برنامه‌هایی در راستای ارتقا موضوعاتی از جمله حجاب و عفاف، نهضت بازگشت به مساجد و مدل و لباس تدوین کرده که برخی از آنان در حال اجرا است.

اسماعیلی عنوان داشت: تسهیل در فعالیت‌های فرهنگی و هنری و همچنین مدیریت فضای فرهنگی کشور از جمله اولویت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وی تاکید کرد: تعالیم و آموزه‌های دینی در امور فرهنگی و هنری می‌بایست مورد توجه قرار گیرد که این امر از برنامه‌ها و دغدغه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

کد خبر 5533320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha