پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷

فرمانده انتظامی البرز خبر داد؛

کشف لوازم پزشکی مصرفی در البرز

کشف لوازم پزشکی مصرفی در البرز

البرز- فرمانده انتظامی البرز از شناسایی یک انبار دارای بیش از ۹۸۱ هزار عدد تجهیزات مصرفی پزشکی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در گرمدره کرج خبر داد.

سردار عباسعلی محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری تعداد قابل توجهی لوازم مصرفی پزشکی قاچاق در یک انبار در منطقه گرمدره کرج مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات میدانی و اطمینان از صحت اطلاعات، مأموران با هماهنگی مقام قضائی با همراهی عوامل اداره صمت به انبار مورد نظر اعزام و در بازرسی از آنجا ۹۸۱ هزار و ۷۱۹ عدد انواع تجهیزات مصرفی پزشکی قاچاق را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه کارشناسان ارزش اقلام مکشوفه را حدود ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرده‌اند، گفت: یک متهم در این زمینه دستگیر و برای انجام مراحل اداری به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

وی با بیان اینکه قاچاق کالا ضربه جدی به تولید و اشتغال جوانان وارد می‌کند، خاطرنشان کرد: پلیس برای به حرکت درآمدن چرخه تولید و اشتغال کشور به صورت جدی با معضل قاچاق برخورد و متخلفان را به مراجع قضائی معرفی می‌کند.

کد خبر 5553392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha