پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹

فرماندار مراغه خبرداد؛

اجرای طرح جهاد مدرسه سازی در مراغه

اجرای طرح جهاد مدرسه سازی در مراغه

مراغه- فرماندار مراغه گفت: با هدف نوسازی، بازسازی و تجهیز مدارس روستایی و مناطق محروم قرارگاه جهادی در آموزش و پرورش مراغه فعال شده است.

به گزارش خبر گزاری مهر، داوود اسدیان در جلسه شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: در یک سال گذشته با هدف نوسازی مدارس در این شهرستان با ۳۶ نفر از خیران برای مدرسه سازی قرار داد عقد شده است.
وی اضافه کرد: به همت خیران از این قرار دادها ۳۰ مورد منجر به آغاز ساخت مدرسه شده است.

به گفته فرماندار شهرستان ویژه مراغه، ایجاد قرارگاه جهادی در آموزش و پرورش گامی برای شناسایی نیازها و به کارگیری گروه‌های جهادی در جهت رفع محرومیت از روستاها و مناطق محروم است.

اسدیان اضافه کرد: با عملیاتی شدن برنامه‌های قرارگاه جهادی آموزش و پرورش مسیر برای تحقق عدالت آموزشی بهتر محقق خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: با مشارکت گروه‌های جهادی و مشارکت بنیاد علوی ۵ مدرسه در روستای این شهرستان در حال ساخت است.

اکبریان افزود: برای تحقق عدالت آموزشی در یک سال گذشته با مشارکت کمیته امداد و با ایجاد مرکز نیکوکاری در آموزش و پرورش ۶۰۰ میلیون تومان صرف خرید تلفن همراه برای دانش آموزان شده است.

وی اظهار کرد: نخستین برنامه قرار گاه جهادی آموزش و پرورش تجهیز و توسعه مدارس روستایی و حاشیه شهر است.

به گفته مدیر آموزش و پرورش مراغه برای تحقق عدالت آموزشی تابستان امسال برای ۲ هزار و ۹۰۰ نفر از دانش آموزان کلاس‌های جبرانی، تقویتی و تثبیت آموزش برگزار شده است.

کد خبر 5562928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha