به گزارش خبرنگار مهر از سنندج رئیس آموزش و پرورش استان کردستان صبح امروز در آئین بازگشایی مدارس افزود: امروز در استان کردستان 318 هزار و 400 دانش آموز زیر نظر 26 هزار و 700 معلم و عوامل اجرایی در 15 هزار کلاس درس کار خود را در امر تعلیم و تربیت آغاز می کنند.
خسرو ساکی گفت: امروز مدارس کردستان با نام و یاد خدا و یا یاد رشادت و دلیر مردی شهیدان هشت سال دفاع مقدس با الفبای اتحاد ملی و انسجام اسلامی کار خود را آغاز خواهند نمود.
وی ادامه داد: در این ایام که مزین به هفته گرامیداشت دفاع مقدس است ضمن قدردانی از رشادت و دلیر مردی های شهیدان و آزادگان عزیز الفبای مدارس کردستان تکریم آزادگان عزیز و تعمیق روح ایثارگری در دانش آموزان است.
رئیس آموزش و پرورش کردستان خاطر نشان کرد: با الهام از آموزه های دینی و نصب العین قرار دادن آیات قران کریم و در اولویت قرار دادن تزکیه و تعلیم و تربیت مدارس کردستان کار خود را آغاز خواهند کرد.
وی یادآور شد: هدف ما در آموزش و پرورش استان کردستان تبدیل مدارس به مدرسه زندگی است و در این راستا کارهای کارشناسی صورت گرفته و امیدواریم که بتوانیم با کمک پیش قدمان خط تعلیم و تربیت معلمان دلسوز و خدوم موفق باشیم.
ساکی افزود: آموزش و پرورش زمانی موفق خواهد شد که ثمره اش تربیت و پرورش انسانهای شجاع، خلاق، پرسشگر و توانا باشد.
وی برنامه های آموزش و پرورش استان را در سه محور ذیل خواند و افزود: تحول بنیادین در آموزش و پرورش، تبدیل مدارس به مدسره زندگی و ارتقای کیفیت فعالیت ای پرورشی و آموزشی خواند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که: بتوانیم با بسیج تمامی امکانات آموزش و پرورش قدمی مثبت را در راستای توسعه کشور که با تربیت جوانان آینده است گام برداریم.
نظر شما