پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان:

پهنای باند ورودی استان زنجان ۲۵۰ گیگابیت بر ثانیه است

پهنای باند ورودی استان زنجان ۲۵۰ گیگابیت بر ثانیه است

زنجان-مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان گفت: پهنای باند ورودی استان زنجان ۲۵۰ گیگابیت بر ثانیه است، ولی در استان از کمتر از یک سوم استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد سرائی ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، به فراهم شدن زمینه اختصاص  ۲۰۰ گیگ اینترنت رایگان برای خبرنگاران در استان زنجان اشاره کرد و گفت: افراد دارای شرایط و مورد تایید ارشاد استان می‌توانند با ثبت‌نام در درگاه دولت، اینترنت رایگان دریافت کنند.

وی به اهمیت ایجاد زیر ساخت‌های دولت الکترونیک و ایجاد سامانه‌های زیر ساختی در کشور و استان توسط دولت اشاره کرد و بیان داشت: سهولت دسترسی به خدمات اینترنتی بین مردم اساسی است.

سرائی تاکید کرد: توسعه شهر و شهروند الکترونیکی با مشارکت شهرداری‌ها موجب سهولت دسترسی مردم به خدمات الکترونیکی خواهد شد.

وی به بالا بودن هزینه راه‌اندازی سایت تلفن همراه اشاره کرد و بیان داشت: هدف مجموعه اطلاعات و فناوری در راستای بهبود ارتباطات است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان افزود: تامین پهنای باند مهمتر از ایجاد آن است، چرا که یک سایت چند روستا را پوشش می‌دهد.

سرائی یاد آورشد: ۸۱۲ روستای بالای ۲۰ خانوار دسترسی به اینترنت دارند و ۷۸ درصد روستاها دارای دسترسی مطلوب و ۲۱ درصد دسترسی ضعیف دارند.

وی با بیان اینکه استان زنجان دارای وضعیت نامطلوب اینترنتی در شهرستان‌های سلطانیه زنجان و بخشی از ماهنشان است، افزود: اینترنت پر سرعت حق همه مردم است و مجموعه فناوری و اطلاعات درصدد ایجاد زمینه و زیر ساخت‌های شبکه دسترسی مطلوب اینترنتی برای عموم است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان گفت: پهنای باند ورودی استان زنجان ۲۵۰ گیگابیت بر ثانیه است، ولی در استان از کمتر از یک سوم استفاده می‌شود ولی در استان از کمتر از یک سوم استفاده می‌شود و همه مصرف اینترنت به سمت اینترنت سیار است.

سرائی ادامه داد: لایه‌های داخل شهری و استان در برنامه‌ریزی وزارت فناوری توسعه پهنای باند دارد و توسعه لایه میانی مختص به داخل شهر دارای مشکل است.

کد خبر 5572736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha