پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۵

همزمان با هفته دولت؛

۱۲۷ طرح حوزه کشاورزی و دامپروری در خراسان رضوی افتتاح شد

۱۲۷ طرح حوزه کشاورزی و دامپروری در خراسان رضوی افتتاح شد

مشهد ـ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همزمان با هفته دولت ۱۲۷ طرح حوزه کشاورزی و دامپروری در خراسان رضوی با اعتبار ۲ هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا قنبری اظهار کرد: ۱۲۷ طرح افتتاح شده در حوزه کشاورزی و دامپروری برای ۷۱۸ نفر اشتغالزایی ایجاد کرد و چهار هزار و ۴۸۵ خانواده از منفعت این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بهره برداری از این تعداد طرح در حوزه مدیریت آب و خاک، کشاورزی، دامپروری و ترویج بوده است.

وی ادامه داد: روند اجرای طرح‌های مرتبط با حوزه کشاورزی و دامپروری صعودی است و علت آن هم نگاه قوی حمایتی در این بخش از بهره‌برداران، فعالان و تولیدات است.

قنبری افزود: تقویت فعالیت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی برای تحقق منویات رهبری در دستور کار قرار گرفت و فعالیت در این زمینه‌ها به جد افزایش یافت و در این راستا قرارگاه اقتصادی دانش بنیان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی برای نخستین بار در کشور ایجاد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: در این قرارگاه تعداد ۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی مستقر شده است که برای به ثبت رساندن تولیدات، تجاری سازی و حمایت از تولید اولیه در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند.

کد خبر 5578985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha