پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹

استاندار سمنان تاکید کرد؛

عرضه گوشت و مرغ پائین‌تر از میانگین قیمت کشوری در سمنان

عرضه گوشت و مرغ پائین‌تر از میانگین قیمت کشوری در سمنان

سمنان- استاندار سمنان خواستار عرضه گوشت و مرغ و همچنین تخم مرغ، پائین‌تر از میانگین کشوری در استان و توسط ستاد تنظیم بازار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی بعد از ظهر شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار سمنان به میزبانی استانداری، خواستار عرضه پایین‌تر قیمت میانگین کشوری اقلامی مثل گوشت، مرغ و تخم مرغ شد و تاکید کرد: برای نیل به این هدف یک کمیته در ستاد تنظیم بازار استان تشکیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه بازرسی‌ها و نظارت بر بازار عرضه محصولات مورد نیاز مردم باید به موقع و مستمر باشد، افزود: برای پیشگیری از تخلفات احتمالی نظارت‌ها در استان تشدید شود.

استاندار سمنان همچنین با بیان اینکه تأمین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم استان در دستور کار ستاد تنظیم باشد تا مردم دغدغه‌ای در تهیه اقلام نداشته باشند، بیان کرد: نظارت بر نانوایی‌های استان برای افزایش ارتقای کیفی نان که از مطالبات مردم نیز محسوب می‌شود، دیگر موضوعی است که ستاد تنظیم بازار به آن ورود می‌کند.

هاشمی با بیان اینکه مشکلات دامداران استان سمنان نیز به مثابه رکن تأمین کننده نیاز بازار استان مورد رسیدگی قرار گرفته است، ابراز کرد: با اقدامات صورت گرفته، بالغ بر ۷۵ درصد مطالبات دامداران استان که دام خود را در اختیار امور پشتیبانی دام استان قرار دادند تا امروز پرداخت شده است.

وی افزود: بحث تأمین نهاده‌های دامی به صورت امانی برای دامداران با توجه به فرارسیدن فصل سرما و خرید دام ترکیبی در استان در حاشیه حضور وزیر جهاد کشاورزی در استان محقق شد.

کد خبر 5619933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha