۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶

با حضور جمعی از مسئولان؛

یادمان شهدای دانش آموز گلستان رونمایی شد

یادمان شهدای دانش آموز گلستان رونمایی شد

گرگان - طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان گلستان، یادمان شهدای دانش‌آموز این استان با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیون تومان در محل اداره کل آموزش و پرورش گلستان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان گلستان، قبل از ظهر یکشنبه یادمان شهدای دانش‌آموز این استان با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیون تومان در محل اداره کل آموزش و پرورش گلستان رونمایی شد.

یادمان شهدای آموزش و پرورش گلستان مزین به تصویر ۱۱۰ شهید فرهنگی و دانش‌آموز استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در این مراسم اظهار کرد: امروز تهدید جدی انقلاب اسلامی آسیب فرهنگی است و دشمن تلاش می کند نسل جوان را از اعتقادات و مبانی فرهنگ اسلامی دور کند از این رو ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه آنها را در برابر تهدیدهای دشمنان بیمه خواهد کرد.

سید رضا نظری افزود: امروز سربلندی و سرفرازی ایران اسلامی از خون جوانان شهیدی همچون فهمیده نشات یافته و نگاه نوجوانان و دانش آموزان به ایثار و شهادت طلبی فهمیده و فهمیده ها در هشت سال دفاع مقدس باید یک نگاه ژرف و عمیق باشد.

وی گفت: مسئولیت مردم و مدیران برای رساندن ایران اسلامی به پیشرفت بیشتر با توجه به جانفشانی شهدا سنگین‌تر است که باید تلاش کنیم با گام برداشتن در مسیر شهدا، به این اهداف دست پیدا کنیم.

نظری ادامه داد: باید روحیه انقلابی و جهادی که جزو نیازهای مهم کشور است بیش از قبل در بین اقشار جامعه به خصوص دانش‌آموزان گسترش یابد.

کد مطلب 5641082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha