۱۵ دی ۱۴۰۱، ۹:۲۳

معاون استاندار خراسان جنوبی:

اما و اگرهای افزایش سهمیه آرد نانوایان/ پخت نان افزایش یابد

اما و اگرهای افزایش سهمیه آرد نانوایان/ پخت نان افزایش یابد

بیرجند- معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: برای پیشگیری از پدیده صف، اگر نانوایان توانایی افزایش ساعت کاری و پخت را داشته باشند، به هر میزان نیاز سهمیه آرد را افزایش می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اشرفی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید میدانی از نانوایی‌های سطح شهر بیرجند با اشاره به درخواست‌های مردمی نسبت به افزایش سهمیه آرد، بیان کرد: اگر نانوایان بتوانند پخت را به شکلی مدیریت کنند که شاهد ایجاد صف نباشیم، آمادگی برای افزایش سهمیه آرد این قبیل نانوایی‌ها را داریم.

وی با بیان اینکه افزایش آرد متناسب با سرانه جمعیت هر منطقه است بنابراین جایگاه هر نانوایی هم در میزان تخصیص سهمیه آرد نقش دارد، اظهار کرد: به فرمانداران و کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها اختیار داده شده که در صورت اعلام نانوایی برای سرویس دهی بیشتر، مشکلی برای تأمین آرد نباشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به خرید نان در ساعات اولیه شب از سوی شهروندان و تشکیل صف‌های بعضاً طولانی، بیان کرد: برای پیشگیری از پدیده صف، اگر نانوایان توانایی افزایش ساعت کاری و پخت را داشته باشند، به هر میزان نیاز، سهمیه آرد را افزایش می‌دهیم.

اشرفی با تاکید بر اینکه تا هر ساعتی که نانوایی‌ها قادر به پخت بوده و سرویس دهی مناسب به شهروندان داشته باشند، امکان افزایش سهمیه وجود دارد، گفت: از نانوایان خواستاریم به نحوی ساعت کار را مدیریت کنند تا شهروندان در شب با سرما مواجه نشوند.

وی با اشاره به سامانه «نانو» بیان کرد: این سامانه پخت سهمیه آرد نانوایان را رصد می‌کند بنابراین به صورت هوشمند مشخص است که هر نانوایی چه میزان نان پخت و به فروش می‌رساند.

کد خبر 5674043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha